Image by Elena G

ZOETWAREN

Onze brede selectie aan Ambachtelijke bonbons, ouderwets snoepgoed, chocoladerepen en koekjes zijn een vaste favoriet bij onze klanten. We zijn er trots op enkel hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren. 

Onze bonbons zijn handgemaakt door Dragee uit België, Dragee werkt uitsluitend met grondstoffen van uitmuntende kwaliteit zoals chocola van Callebaut. De bonbons zijn te aanschouwen in onze grote bonbon vitrine.

Chocoladerepen uit Nederland, een van onze leveranciers is Van der Burgh Chocolaad, een familiebedrijf net als ons. Van der Burgh produceert in kleine volumes, maakt en verpakt de repen met de hand, kortom een kwaliteitsproduct.

Soms nog onbekend maar voor ons niet meer weg te denken uit ons assortiment, de Canolli`s.

Onze Canolli`s, geproduceert met uitsluitend producten uit Sicilië waardoor ambacht de passie en traditie bij elkaar komen. Met oog voor traditie en respect voor het product is onze cannoli inmiddels een begrip. De knapperige verse wafel in een jasje van chocolade. Gevuld met onze heerlijke zachte crème heeft al veel mensen blij gemaakt. En dat is uiteindelijk wat wij willen, een mooi ambachtelijk product waar je blij van wordt.


Naast canolli`s hebben wij nog diverse Engelse, Franse en Nederlandse koekjes in ons assortiment.


Snoepgoed zoals vroeger en Nougat uit Frankrijk en Italië maken ons zoetwaren assortiment helemaal af!